Nu ook nieuwbouwwoningen te koop met Nationale Woongarantie

23 februari 2024

Na bestaande woningen zijn er nu voor het eerst nieuwbouwwoningen te koop met de Nationale Woongarantie. Deze primeur gaat naar zeven woningen aan de prachtige Boulevard Antverpia in Roosendaal, op het voormalige watersportterrein van Liebau Watersport. De gelukkige kopers hebben de zekerheid dat zij, ook bij tegenspoed, kunnen blijven wonen in hun droomhuis.

De zeven woningen aan de Boulevard Antverpia bieden een ruime woonoppervlakte variërend van 85 tot 112 vierkante meter, met een doordachte indeling die functionaliteit en comfort naadloos combineert. Op de begane grond bevindt zich een privé-atelier of studio, ideaal voor kunstenaars of thuiswerkers, en een eigen parkeerplaats uitgerust met standaard een oplaadmogelijkheid voor elektrische voertuigen.

Bekijk de woningen op Funda.

De eerste verdieping biedt een royale living en woonkeuken, die uitkomen op een riante buitenruimte met uitzicht over het water. De bovenverdieping heeft drie comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. Voor extra duurzaamheid zijn alle woningen uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.

De woningen beschikken over de Nationale Woongarantie. De Nationale Woongarantie is afgesloten door de projectontwikkelaar en kosteloos voor de koper. Over zijn keuze om Nationale Woongarantie de Nationale Woongarantie aan het huis toe te voegen zegt de projectontwikkelaar: “de huidige tijd staat bol van uitdagingen en onzekerheden; denk hierbij aan oorlogen, de kabinetsformatie, verkiezingen in Amerika en de recessie. De behoefte aan huisvesting is giga groot en dan is het als ontwikkelaar fijn om de kopers van een nieuwbouwwoning de maximale zekerheid te kunnen bieden”.

Met de Nationale Woongarantie hebben de kopers de zekerheid dat zij bij onvrijwillige werkloosheid de hypotheeklasten kunnen blijven betalen. Gaat het inkomen door onvrijwillige werkloosheid in de eerste vier jaar na de aankoop meer dan 15% achteruit, dan ontvangt de koper een uitkering ter hoogte van 50% van de hypotheeklasten. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat een huis een fijne plek is en blijft, ook bij tegenspoed.

Dit is de Nationale Woongarantie

De Nationale Woongarantie is een initiatief om de woningmarkt veiliger en socialer te maken. In een steeds sneller veranderende samenleving, kunnen voor- en tegenspoed elkaar in hoog tempo opvolgen. Met de Nationale Woongarantie hebben kopers meer zekerheid dat zij, ook bij tegenspoed, kunnen blijven wonen in hun droomhuis.