Verkoop je huis zorgeloos en snel met Nationale Woongarantie

Verkoop je huis met Nationale Woongarantie en maak je huis daarmee aantrekkelijker voor potentiële kopers. Zo verkoop je je huis sneller en met de beste opbrengst.

De Nationale Woongarantie geeft de koper van jouw huis meer zekerheid om ook in economisch ongunstige tijden in het huis te kunnen blijven wonen. Als de koper onvrijwillig werkloos raakt, zorgt Nationale Woongarantie ervoor dat de koper de zich minder zorgen hoeft te maken over de hypotheeklasten.

Maak jouw huis direct aantrekkelijker

De Nationale Woongarantie wordt afgesloten door de verkoper van het huis. Door jou dus. Jij voegt de Nationale Woongarantie toe aan jouw huis. Het afsluiten van de Nationale Woongarantie, maakt jouw huis daardoor direct aantrekkelijker. Door jouw huis met Nationale Woongarantie aan te bieden, bied jij de koper meer zekerheid. Zo onderscheidt jouw huis zich van de concurrentie en verkoop jij jouw huis zorgeloos en snel.

De voordelen van de Nationale Woongarantie voor jou:

Je huis is aantrekkelijker

Door jouw huis met Nationale Woongarantie aan te bieden, ontneem je de koper veel zorgen. Mocht de koper onvrijwillig werkloos raken, dan biedt de Nationale Woongarantie meer zekerheid aan de koper om aan zijn verplichtingen te blijven voldoen.

Daarom is jouw huis met de Nationale Woongarantie veel aantrekkelijker.

Je huis onderscheidt zich van vergelijkbare huizen

De Nationale Woongarantie is voor kopers  aantrekkelijk. Velen van hen zullen specifiek zoeken naar een huis met Nationale Woongarantie. Als je jouw huis daarom met de Nationale Woongarantie aanbiedt, onderscheidt jouw huis zich direct van de concurrentie zonder de Nationale Woongarantie.

Een snellere verkoop

De Nationale Woongarantie maakt jouw huis zo aantrekkelijk, dat wij durven te stellen dat je jouw huis sneller en voor een betere verkoopsom verkoopt.

Pas betalen bij de verkoop

Het kost eenmalig 0,85% van de verkoopsom van jouw huis om de Nationale Woongarantie aan jouw huis toe te voegen. Je betaalt deze eenmalige premie  als je de verkoopsom van je huis ontvangt, oftewel als je huis met succes verkocht en geleverd is.

Geef de koper zekerheid

Behalve dat je jouw huis sneller en tegen een hogere opbrengst kunt verkopen, geef je de koper van jouw huis vooral meer zekerheid en een goed gevoel. Hij of zij hoeft namelijk minder bang te zijn om het huis te moeten verlaten bij economische tegenspoed.

Stuur mij meer informatie toe

Vul het formulier hieronder in om snel en vrijblijvend ons informatiepakket met meer informatie te ontvangen. 

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de Nationale Woongarantie

Wat is het het grootste voordeel van de NWG?

Je maakt je huis aantrekkelijker en versnelt hiermee de verkoop. Bovendien draag je bij aan een meer sociaal verantwoorde woningmarkt.

Zijn er meer garanties zoals de NWG?

Nee, de Nationale Woongarantie is enig in zijn soort. Er is geen vergelijkbaar product op de Nederlandse markt.

Wat is het verschil tussen NWG en NHG?

De Nationale Woongarantie vergoedt 50% van de woonlasten als de eigenaar van een huis werkloos raakt. De Nationale Hypotheekgarantie (NHG) doet dat niet, maar betaalt de restschuld als de eigenaar het huis noodgedwongen moet verkopen. De NWG voorkomt dat noodlot en is daarom een verstandige en welkome aanvulling op de NHG.

Hoe sluit ik de NWG af?

Je vraagt de Nationale Woongarantie aan op het moment dat je je huis te koop zet. Dat doe je simpel en snel via dit formulier. De eenmalige investering betaal je pas als je huis verkocht en geleverd is en je de verkoopsom van jouw huis ontvangt.

Hoeveel kost de NWG?

Om de Nationale Woongarantie aan jouw huis toe te voegen, betaal je eenmalig 0,85% van de verkoopsom van je huis. Je hoeft dit pas te betalen als je de verkoopsom van je huis ontvangt.

Dit is de Nationale Woongarantie

De Nationale Woongarantie is een initiatief om de woningmarkt veiliger en socialer te maken. In een steeds sneller veranderende samenleving, kunnen voor- en tegenspoed elkaar in hoog tempo opvolgen. Met de Nationale Woongarantie hebben kopers meer zekerheid dat zij, ook bij tegenspoed, kunnen blijven wonen in hun droomhuis.