Over Nationale Woongarantie

De Nationale Woongarantie is een initiatief om de woningmarkt veiliger en socialer te maken. Met de Nationale Woongarantie hebben kopers meer zekerheid dat zij, ook bij tegenspoed, kunnen blijven wonen in hun droomhuis.

Het laatste nieuws

Nu ook nieuwbouwwoningen te koop met Nationale Woongarantie

23 februari 2024
Na bestaande woningen zijn er nu voor het eerst nieuwbouwwoningen te koop met de Nationale Woongarantie. Deze primeur gaat naar zeven woningen aan de prachtige Boulevard Antverpia in Roosendaal.

Nationale Woongarantie van start in Helmond en omgeving

1 december 2023
Huizenkopers en -verkopers in Helmond en omgeving kunnen vanaf nu profiteren van de Nationale Woongarantie. De Nationale Woongarantie maakt de woningmarkt socialer en veiliger, om te beginnen in Helmond en omgeving.

Nationale Woongarantie geeft woningkoper zekerheid bij stijgend aantal gedwongen ontslagen

29 september 2023
Het toenemende aantal faillissementen, met bijbehorende ontslagen werpt een schaduw op de toch al moeilijke woningmarkt. De recentelijk gelanceerde Nationale Woongarantie (NWG) heeft echter een oplossing en biedt huizenkopers meer zekerheid dat zij, zelfs bij onvrijwillige werkloosheid, hun woonlasten kunnen blijven betalen.

Onze contactgegevens

Administratieve gegevens

 • AFM

  12043541

 • KvK

  63982501

 • KFID

  300.018652

 • IBAN

  NL92 RABO 0344 5293 04

Dit is de Nationale Woongarantie

De Nationale Woongarantie is een initiatief om de woningmarkt veiliger en socialer te maken. In een steeds sneller veranderende samenleving, kunnen voor- en tegenspoed elkaar in hoog tempo opvolgen. Met de Nationale Woongarantie hebben kopers meer zekerheid dat zij, ook bij tegenspoed, kunnen blijven wonen in hun droomhuis.